News Update01 November 2016 05:02:58: PLN Mengajar, Muda Ganesha Menginspirasi Smansa

Prestasi

Duis at velit ac ante dictum scelerisque. Nam vehicula suscipit nisi ut dictum. Sed blandit ultrices enim quis ultrices. Nunc lacinia massa vel ante aliquet imperdiet malesuada mauris bibendum. Nam iaculis, urna non vestibulum mollis, lorem urna convallis augue. Duis at velit ac ante dictum scelerisque. Nam vehicula suscipit nisi ut dictum. Sed blandit ultrices enim quis ultrices. Nunc lacinia massa vel ante aliquet imperdiet malesuada mauris bibendum. Nam iaculis, urna non vestibulum mollis, lorem urna convallis augue. Duis at velit ac ante dictum scelerisque. Nam vehicula suscipit nisi ut dictum. Sed blandit ultrices enim quis ultrices. Nunc lacinia massa vel ante aliquet imperdiet malesuada mauris bibendum. Nam iaculis, urna non vestibulum mollis, lorem urna convallis augue.

Tags :
PELANTIKAN PKS
Pak Ismartoyo Pembimbing Karawitan (Kiri)
osn 2018
Lomba guru dan Pustakawan Berprestasi tingkat Jawa Tengah